Reviews of Hotel Deniz Houses
Clean, beautiful views of the sea from both my room and the top floor breakfast room, and very easy location for sightseeing.
Mariclaire, 1 March 13
Es war alles Super.Nächste mal wieder in diesem Hotel.
Burak, 19 December 12
Property Description
Deniz Konak hotel namečen v Sultanahmet je a poseben hotel. s svoj 16 velik ter udoben soba , prebivalec Konak hotel eleti streči vi med va kratek obisk v Istanbul. vsi 16 soba ivljati parketirati ( trd les ) tla ter prha ter ste opremljen posamezno upravitelj kraljeve hie zrak - treniranje , dvojen hladetina okno mini zasova , las suilni stroj , telefon z va postelja stran ter v kopalnica. hotel je poiskati v a stanovanjska četrt ter v a peačenje razdalja v sinji moeja varav sklep Museum,Topkapi palača ter velik orientalsko triče. sprostiti nekoč vi ste ne svee zakaj dan dan da sem jaz na vaem mestu spregledati prelep krajava za od dem pomarančen, limonov ali grenivkin morje. prosim pismo to mi priskrbeti se letaliče trasnfer usluga zakaj svoj omizje skozi svoj turistična agencija. zibel je Eur zakaj enosmeren zakaj Ataturk letaliče ter Eur zakaj Sabiha Gokcen letaliče. od this stroek ste veljaven pod vodstvom 4 poeple.We potreba va polet podrobnost vnaprej srečati vi v letaliče.