Property Description
Dolphin Funny Hostel Hostel je iba v Sevastopoľu ...... FUNNNYYYY DOLPHINNNNNN .....
Môeme písať almoust tú knihu o tom, ako dobre sme sa, ale nebudeme robiť, e tu je len stručný výpočet faktov o nás a naej hostely:
-My sa nachádza v historickom centre mesta Sevastopoľ.
-Sme len ponuka ubytovania rozpočtu v Sevastopoľu.
- Ná personál hovorí dobre cestoval perfektní angličtina, rutina, ukrajinčina a francúzsky a dríme učenia nových jazykov.
- Máme 5 posteli zmieané koľaji a súkromné dvojlôková izba s vlastnou televíziou, vzduch-avivání a skriňa.
- Máme priestranný plne vybavená kuchyňa so vetkými necessarities pre varenie.
- Organizujeme výlety najlepie zo vetkých najlepie hostely v meste na Ukrajine, pričom vás na základni Balaklava ponorka, krymská a druhá svetová vojna objavovanie zájazdy, Jalte a Bachisaray výlety. VETKY nae zájazdy sú batohom ceny, čo znamená, e sú naozaj lacné.
- Máme tie môe pomôcť pri zakúpení vlakové a autobusové lístky na výlety do Jalta, Simferopol, Kyjev, Ľvov, Moskva, Turecka a ďalích miestach.
- Členovia nai pracovníci sú ex sprievodcov, a tak sa platí cena lôka v naej ubytovni, máte zaručenú informácie od sprievodcu, e poplatky 50 dolárov za informácie získate zadarmo, isnt to veľa? :-)
- Sme v bezkonkurenčnej lokalite. 2 minúty chôdze na Nachimov a Lazarev námestí, kde väčina klubov a barov je. 1 min. prechádzka je najbliiu policajnú stanicu a nemocnicu. 1 min. je najväčí na trhu suvenír Sevastopoľ supermarket, 5 min. chôdza na Panorama a čierna vidieť flotilu múzeum.
- Máme guarnatee vás dobrú vítam a najlepie znalosti v oblasti naich staffers.
'Získanie odporúčania z miestnej hostely vlastníkov Manita a Jurij sa môj pobyt lacnejie a krajie, ubytovna sám bol skvelý, rovnako, nový zariadený, čistý a priestranný, rozhodne odporúčame' Derek, Holandsko
Sme nezávislá HOSTEL, ale my sme partneri ...
Idete do Moskvy po Sevastopoľ? Odporúčame vám Buddy Bear Hostel Moskva, ktorý sa nachádza priamo v centre Moskvy a ponúka lacné ubytovanie od 9 euro.
Buddy Bear Hostel Moskva-'5-hvězdičkový hotel sluby a zariadenia pre ubytovňu cenu '.